Opdag og bidrag

Gå på opdagelse i webmuseets samling og bidrag med kommentarer eller links

Gå på udstilling

Se de kuraterede udstillinger og bliv klogere på webbets historie

Tilbage til samlingen

Afsnit P, 2009 Afsnit P, 2009
Afsnit P

Christian Yde Frostholm, Charlotte Hansen, Karen Wagner, Afsnit P, Danmark, 2009

Afsnit P

Afsnit P er et virtuelt udstillingsrum for litteratur og en krydsning mellem et galleri og tidsskrift. Sitet udstiller, formidler og diskuterer visuel poesi/litteratur og skriftorienteret intermediakunst. Det har eksisteret på adressen www.afsnitp.dk siden efteråret 1999 som en udløber af udstillingsprojekt Afsnit P i Nansensgade i København 1994-98 med Christian Yde Frostholm som frontfigur.

I sitet fra 2011 er indholdet organiseret i to til fire vertikalt fortløbende spalter, og bekender sig i sin struktur til bloggen. Tekst- og billedindhold fremstår i et grafisk spaciøst rum, som er baseret på forholdsvis enkle midler; en ensfarvet hvid baggrund kombineret med brugen af forskellige skrifttyper i forskellige farver og størrelser.

Hovedmenuen er placeret i en smal spalte for sig øverst til venstre, og folder sig ud i undermenuer ved mouse-over. Undermenuens indhold og sider er yderligere udfoldet i højre- og venstrespalten på forsiden. På sitets undersider veksler antallet af spalter, som udnyttes forskelligt i forhold til det specifikke indhold.

Hovedindholdet er opdelt i et galleri og et anneks, som rummer henholdsvis større udstillingsprojekter og enkeltstående tekster og værker. Selve indholdet rummer talrige eksperimenter med grafiske og tekniske virkemidler, spændende fra helt enkle til avancerede digitale udtryk.

Afsnit P har i 2009 lanceret deres eget lille arkiv, hvor man kan følge sites udvikling fra det startede i 1994 og frem til det nuværende site.

Skrevet 13.47, 16.04.2009 / Opdateret 09.38, 11.05.2011

Kommentarer