Opdag og bidrag

Gå på opdagelse i webmuseets samling og bidrag med kommentarer eller links

Gå på udstilling

Se de kuraterede udstillinger og bliv klogere på webbets historie

Tilbage til samlingen

Antonio Fernandez Coca, 1999 Antonio Fernandez Coca, 1999
Antonio Fernandez Coca

Antonio Fernandez Coca, Spanien, 1999

Antonio Fernandez Coca

Hjemmeside for den spanske kunstner og illustrator Antonio Fernandez Coca fra 1997. Sitet fungerer som udstillingsvindue for Coca’s eksperimenter med weblayout og interaktion.

Grafisk er sitet inspireret af det trykte medies schweizer typografiske konventioner, hvor grafiske elementer tjener som flader i en luftig og asymetrisk opsætning med store arealer af ikke trykt rum. De interaktive elementer er camoufleret som grafik og skiftbilleder og symptomatisk for mange hjemmesider i midten af 1990erne ligner sitet mest af alt et trykt katalog.

Tallet 163, der vises øverst i venstre hjørne, er en art kode som refererer til bogstavernes nummer i rækken ud fra designerens navn (1= A for Antonio; 6= F for Fernandez og 3= C for Coca), som sammen med flyikonet kan opfattes som et flynummer.

Teksten er en invitation til brugeren om at flyve med på en rejse ind i designerens univers, hvor færdigheder i vilde og nye former websitedesign præsenteres side om side med eksempler på opgaver løst for kommercielle virksomheder.

Skrevet 10.07, 10.04.2009 / Opdateret 14.48, 05.01.2010

Kommentarer