Opdag og bidrag

Gå på opdagelse i webmuseets samling og bidrag med kommentarer eller links

Gå på udstilling

Se de kuraterede udstillinger og bliv klogere på webbets historie

Tilbage til samlingen

Arken

2011

Arken

Kunstmuseet Arken kom på nettet i 1998 og har siden anvendt netstedet som ramme for formidling af praktiske informationer vedr. museets åbningstider, arrangementer, adresse, mv, og for den kunstfaglige præsentation af museets samling, udstillinger og øvrige formidlingsaktiviteter. Genremæssigt har sitet karakter af et traditionelt ‘brochure-kunstmuseums-netsted’, der er kendetegnet ved sit formål; at oplyse og informere om udstillinger, samlinger og åbningstider. Omdrejningspunktet er det fysiske kunstmuseum og at informere og reklamere for dets aktiviteter.

I 2009-11 udgaven af sitet tjener en række billeder på forsiden som plakater for de aktuelle udstillinger, som brugeren kan bladre i ved ‘mouse-over’, og klikke sig videre ind til de kunstfaglige informationer om udstillingerne.
Hovedmenuerne udgøres af to bjælker mellem et horisontalt billede, som skifter hvert femte sekund. Nederst i sitet er nyheder og uddybende feature-indhold repræsenteret med thumbnail-billeder og små billedtekster.

Skrevet 10.07, 10.04.2009 / Opdateret 10.21, 11.05.2011

Kommentarer