Opdag og bidrag

Gå på opdagelse i webmuseets samling og bidrag med kommentarer eller links

Gå på udstilling

Se de kuraterede udstillinger og bliv klogere på webbets historie

Tilbage til samlingen

Boliga.dk

2007

Boliga.dk

Boliga.dk er en uafhængig boligside, som giver et samlet overblik over de boliger, der er til salg eller leje på Internettet netop nu. Sitet er et ‘mashup’ med integration af Google Maps, RSS feeds, opdaterede nyheder, services og artikler målrettet boligsøgende.
Boliga blev etableret i 2007 som et fritidsprojekt for Jonas Åradsson, Ricco Zuschlag og Bo Blangstrup, der fortsat driver virksomheden med ejerskab af Euorinvestor og Berlingske Media. I dag er sitet skandinaviens største boligsøgemaskine med mere end 500.000 danskere brugere hver måned.
Det første site fra 2007 er enkelt med kun få søgefunktioner. Det nuværende site giver i overensstemmelse med andre søgetjenester på nettet allerede fra forsiden indtryk af ‘dybden’ og indholdet i sitet. Ved at scrolle ned, får brugeren et overblik over tjenester, indhold, services og funktioner. Sitets corporate lyseblå og grå farver kommunikerer troværdighed, og sektionsopdelingen af indholdet gør det nemt at finde rundt på sitet, samtidig med, at det fremstår ‘pakket med indhold og feeds’.

Skrevet 13.16, 12.05.2011 / Opdateret 13.17, 12.05.2011

Kommentarer