Opdag og bidrag

Gå på opdagelse i webmuseets samling og bidrag med kommentarer eller links

Gå på udstilling

Se de kuraterede udstillinger og bliv klogere på webbets historie

Tilbage til samlingen

LinkedIn

2012

LinkedIn

LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter i dit professionelle netværk og opdatere dit cv.

På verdensplan har LinkedIn mere end 175 mio. brugere, og over 900.000 danskere har i dag en LinkedIn-profil. Det gør LinkedIn til det næststørste sociale netværk i Danmark kun overgået af Facebook.

LinkedIn giver dig mulighed for at have en profil med dit CV liggende online, hvor det er tilgængeligt for alle. Det at have et tilgængeligt CV er ikke længere nødvendigvis ensbetydende med, at man søger job, og det er derfor helt accepteret at være på LinkedIn, selvom man har et job.

LinkedIn tilbyder dog mere end bare en CV-database. LinkedIn bliver først rigtig værdifuldt, når man begynder at netværke med andre og skabe nye kontakter gennem LinkedIns grupper.

LinkedIn kan endvidere gavne ens karriere på to planer. For det første ligger ens CV nu online hvor arbejdsgivere og rekrutteringsfolk kan se det. Hvis man får optimeret ens profil, øges muligheden for, at man bliver headhuntet eller får henvendelser alene pga ens profil på LinkedIn. For det andet er LinkedIn et fantastisk sted at netværke og få relevante kontakter inden for den relevante branche.

Skrevet 14.13, 23.10.2012 / Opdateret 14.17, 23.10.2012

Kommentarer